Okulumuzun dahil olduğu Land of Intelligence and Mind Games adlı eTwinning projesi Kasım ayında başladı.

Projemizde çocuklarımızı sanal dünyadan ve olumsuz etkilerinden uzak tutarak daha fazla zihinsel ve fiziksel beceri gerektiren oyunlara yönelmelerini hedefliyoruz. Çocuklar evde aile ortamında oyun oynayarak ekranın zararlı etkilerinden kurtulup ve aileleriyle kaliteli zaman geçirmelerini istiyoruz.  Bu projeyle çağımızın en önemli sorunu olan akran zorbalığının önüne geçmeyi hedefliyoruz. Çocukların olaylara farklı bir perspektiften bakabilme, sorunlarla karşılaştıklarında hızlı ve doğru karar verebilme becerilerini geliştirmelerini bekliyoruz. Bu projede çocukların yeteneklerini ve bilinmeyen potansiyellerini ortaya çıkarmak, hızlı düşünme ve karar verme becerilerini arttırmak, sosyalleşmelerini ve akademik başarılarını arttırmak istiyoruz.  Bu kapsamda  projemizde akıl ve zeka oyunlarından destek alarak ilerleyeceğiz. Pano, afiş ve logo çalışmaları ile ilgili etkinlikleri yaparak öğrencilerimiz projeye başlamıştır .

04.12.2023 61

04-12-202304-12-202304-12-2023